fredag 7 december 2012

Aura rosollivuoka

Valmistusaineet

1  pussi  (500 g) peruna-sipulisekoitusta
500  g punajuuria (raakoja)
250  g porkkanoita

1/2  tl jauhettua mustapippuria  
1  prk   Valio maustettua ruokakermaa AURA®   

1 prk             kermaa

1 pussi          Aurajuusto muruja

 

Pinnalle

1  dl piparkakkumuruja

Kaada peruna-sipulisekoitus n. 33 x 23 cm:n kokoiseen, laakeahkoon uunivuokaan.
Kuori ja raasta punajuuret ja porkkanat kartioraastinraudan karkealla terällä. Lisää vuokaan. Lisää myös  pippuri, ja aura juusto, sekoittele hyvin.
Lisää lopuksi ruokakermat. Ripota piparkakkumurut pinnalle.
Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 50 min tai kunnes kypsää. Peitä foliolla ja anna maustua hetken ennen tarjoilua.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Oreo ostkaka

Oreo ostkaka Pajbotten: 22 st oreokex 50 g smör Fyllning: 450 g philadelphiaost 4 dl vispgrädde 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 16 st ore...