lördag 13 april 2013

Lätt och Gott=Helppoa ja hyvää :) Italianpata

Jatketaan nyt reseptien laittoa blogiini.

Haluan vielä muistuttaa etten ole Masterchef tai Topchef ehdokas vaan ihminen joka pitää hyvästä ruoasta mutta se pitää valmistua nopeasti ja helposti. Sen takia käytän paljon puolivalmisteita ja pakasteita ym

Tässä on yksi sellainen resepti mitä vähän tuunamalla saa erittäin maukkaaksi:

Valmis Italianpata aines valmistetaan pussin ohjeen mukaan
400-500 g nauta-(sika) jauheliha  ruskistetaan ja halutessa voi myös paistaa paketin pekonia rapeaksi.
Lisätään paistettu jauheliha pataan sekä pari puristettua valkosipulin kynsiä.
(1 pkt pakastettua maissia, jos pitää maissista)
Kun pata on valmis lisätään rapea pekoni ja halutessa vielä pieni purkki smetanaa.

Tarjoillaan raastetun juuston kanssa jota jokainen voi lisätä oman maun mukaan.

Tällä tavalla tuunattuna pata riittää 6:lle neljän sijasta.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Oreo ostkaka

Oreo ostkaka Pajbotten: 22 st oreokex 50 g smör Fyllning: 450 g philadelphiaost 4 dl vispgrädde 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 16 st ore...