Jatketaan nyt reseptien laittoa blogiini.
Haluan vielä muistuttaa etten ole Masterchef tai Topchef ehdokas vaan ihminen joka pitää hyvästä ruoasta mutta se pitää valmistua nopeasti ja helposti. Sen takia käytän paljon puolivalmisteita ja pakasteita ym
Tässä on yksi sellainen resepti mitä vähän tuunamalla saa erittäin maukkaaksi:
Valmis Italianpata aines valmistetaan pussin ohjeen mukaan
400-500 g nauta-(sika) jauheliha ruskistetaan ja halutessa voi myös paistaa paketin pekonia rapeaksi.
Lisätään paistettu jauheliha pataan sekä pari puristettua valkosipulin kynsiä.
(1 pkt pakastettua maissia, jos pitää maissista)
Kun pata on valmis lisätään rapea pekoni ja halutessa vielä pieni purkki smetanaa.
Tarjoillaan raastetun juuston kanssa jota jokainen voi lisätä oman maun mukaan.
Tällä tavalla tuunattuna pata riittää 6:lle neljän sijasta.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Oreo ostkaka
Oreo ostkaka Pajbotten: 22 st oreokex 50 g smör Fyllning: 450 g philadelphiaost 4 dl vispgrädde 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 16 st ore...
-
Dethär är min variation på Snålsoppan som jag hatade i skolan när den var gjord i mjölk, yäk! Mängderna kan ni ta hur ni vill men kanske j...
-
Rosmariini-broilerikiusaus 5-6 annosta mutta niin hyvä että riittää vaan 4:lle Tämä on kyllä Valio resepti mutta oli niin uskomattoman ...
-
Min mamma lagade alltid hemlagad ost när det var fest. Alltid till jul och påsk och sen ibland däremellan :). Jag själv har fortsatt med tra...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar